Period izolacije tokom pandemije korona virusa Neda Ukraden iskoristila je za pisanje knjige, a u njenoj autobiografiji čitaoci će imati priliku da čitaju o brojnim detaljima kako iz njenog privatnog života, tako i iz karijere duge više od pet decenija.

Iako su se mnogi nadali da će javno izneti i neke pikanterije, Neda kaže da o svojim nekadašnjim partnerima nikada javno ne bi rekla ružnu reč, ali je najavila da će pojedinih intrigantnih detalja ipak biti.

“Moja autobiografija je gotova, trenutno je na lekturi. Vrlo sam ponosna na svoje bivše ljubavi, sa svima sam ostala u odličnim odnosima i nikada ne bih ružne stvari iznosila o njima. Ali biće svakako nekih pikantnih stvari”, rekla je Neda Ukraden ovim povodom za "Alo".

Neda Ukraden o autobiografiji i bivšim ljubavima
Youtube/Printscreen/Pink 

Podsetimo, jedini muškarac sa kojim je Neda otišla pred oltar bio je 14 godina stariji reditelj Milan Bilbija, sa kojim je dobila ćerku Jelenu.

U braku su bili deset godina, nakon čega su se razveli. Milan je pre sedam godina preminuo, a pevačica je jednom prilikom govorila o tome da li bi ponovo mogla da stane na "ludi kamen".

"Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava", rekla je Neda svojevremeno u emisiji "Magazin IN".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna