Nedi Ukraden mnogi zavide što je uspela da uspori točak vremena i izgleda znatno mlađe, a regionalna muzička zvezda otkriva da je njen izgled rezultat strogih pravila kojih se pridržava, naravno, pored dobre genetike.

"Ono što sam nasleđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvesnu prednost – ali sve dalje je vežbanje. Imam svoje vežbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kod kuće, na putu, u hotelu. Uz sve to idem na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i ishrana, rad, duh, energija, nega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih veštačkih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda", rekla je jednom prilikom Neda koja svakog jutra radi vežbe.

"Stavim prostirku na pod i radim trbušnjake i sklekove. Svakoga dana uradim najmanje 34 trbušnjaka. Vežbe mi nisu naporne, a radim ih jer volim da jedem testeninu i slatkiše koji se odmah vide na telu. Kada preteram sa hranom ne radim po 30 nego po 50 ili 60 trbušnjaka", priznala je Neda koja svakog jutra pije toplu vodu s limunom.

"Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun, i dodam kurkumu. Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe", izjavila je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna