Žene sa ekrana su zgodne, atraktivne, erotične, pa ih muškarci zavole, ali tek onda počinje stvarnost, znala je da kaže Neda Ukraden kad god bi je pitali o ljubavnom životu.

Pevačica nikad nije krila da u njenom braku sa Milanom Bilbijom nisu cvetale ruže, ali je naglašavala da taj brak "nije bio gori" od mnogih drugih koji su se održali. Njen sa Milanom je trajao samo nekoliko godina, ali mu je prethodila čitava decenija ljubavi, "razilaženja i mirenja", kako Neda opisuje. Ipak, nikad nije želela da u vezi trpi bilo kakvo nasilje, ni psihičko ni fizičko.

"Jedan od mojih partnera je pokušao da me udari", ispričala je Neda u emisiji "Zvezde Granda Specijal". "To se pravdalo većom količinom alkohola. A šta ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita sujeta. On se čovek osetio ugroženim, mislio da ja njega pravim budalom, da ga varam ili da nekog drugog gledam", rekla je pevačica, istakavši da više od šamara bole reči koje žena mora ili navodno treba da sluša.

I ranije je Neda naglašavala da veza ne može da funkcioniše ako nekom moraš da se dokazuješ ili te partner "saslušava kao klasičan sudija za prekršaje". "Kad jednom počnete da se izvinjavate i da ubeđujete nekog gotovo, kraj samopouzdanja, kraj srećnog života", napomenula je sada.

"Vi ćete biti stalno krivi, osetićete grižu savest što niste došli ranije, što se niste javili da kasnite. Ma, dajte molim vas! Još sad treba da se pravdam što mi je neko pomogao, kad sam došla i da li me je i ko pogledao", odsečno je rekla u emisiji.

Izvor: Lepa&Srećna