Aco Pejović ima divan brak a supruga Biljana mu je najveća životna podrška. Iako su se venčali posle samo sedam dana poznanstva, istog trenutka su znali da će to trajati čitavog života. A njihova priča započela je kada su kao mladi – ona maturantkinja a on pevač na samom početku karijere, krenuli iz Prijepolja u Beograd da tamo izgrade nov život i svoje gnezdo.

"Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga, što možda moja generacija u to vreme nije. Putovao sam, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se, i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali", rekao je Pejović ranije.

U jednoj emisiji na TV Pinku izjavio je da je zakasnio na svoje venčanje, a evo o čemu se zapravo radilo.

"Jeste, zakasnio sam na svoje venčanje. Šetali su ispred opštine onako svi, ja sam bio na Zlatiboru, svirao sam, tezga je bila", prisetio se tada Pejović, koji je rekao da je žena gazda i stub kuće. "Na njenim plećima je sve. Ja tako gledam i mislim da je tako. Kod mene je žena gazda" - rekao je.

Rana ženidba i supruga Biljana uticali su na njega kao muškarca ali i osobu.  

"Ja sam bio tek nekoliko godina stariji. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi. Možda me je kombinacija njene ljubavi, moje muzike i dosadašnjeg životnog iskustva, zapravo, izdefinisala kao čoveka. Satkan sam od emocije, realnog života i nazivanja stvari pravim imenom", govorio je za „Novosti” Pejović.

Pre pet godina, njihovu mirnu luku poljuljalo je traumatično iskustvo koje su doživeli zajedno sa Biljanom. Imala je izliv krvi u mozak, što je umalo uništilo pevača.

"Trudimo se da sve to što nam se dogodilo zaboravimo i ostavimo po strani. Moja žena se sada odlično oseća i ono što je najvažnije, nema nikakvih problema. Nastavljamo uz Božju pomoć", rekao je tada Pejović, ali priznaje da ga je ipak ta situacija drastično promenila:

 "I supruga i ja dosta smo se promenili, na prvom mestu korigovali smo odnos prema ljudima i poslu i potpuno drugačije sagledavamo stvari oko nas. Sve to što se njoj dogodilo prihvatili smo kao neku vrstu upozorenja da malo usporimo i promenimo stil života."

Aco je opisao kroz šta je prošao dok se njegova Biljana borila za život.

"U dosadašnjem životu nisam imao težu situaciju od te, to je bio najgori trenutak u mom životu. Znao sam da se zavučem u sobu i da iz sveg glasa vrištim i plačem da me Bilja ne ostavlja i molio Boga da se oporavi. Uz Božiju i pomoć profesora Tasića", sada je dobro.

Kada je ljubomora u pitanju, za nju nema mesta u skladnom braku poput pevačevog. "Verujemo jedno drugom, što je ključ dugovečnog braka", rekao je i dodao da o razvodu nikada nije ni pomišljao.

"Toga neće biti dok sam pri ovoj pameti. Imam divan brak i divnu ženu, ne razmišljam o tome... Pu pu, da se pomerim s mesta", rekao je tada Pejović.

"Porodica mi je apsolutno na prvom mestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razume. Uz nju sam uspeo da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu, koja je uz brigu o kući i podizanje dece uspela i da izgradi karijeru", pričao je Pejović.

Izvor: Lepa&Srećna