Velika većina žena i muškaraca nakon razvoda teško održavaju dobre odnose sa bivšim supružnicima. Nataša Miljković i Srđan Timarov dokaz su da može i drugačije. Pokazali su da nakon kraja braka može da postoji neka sasvim drugačija dimenzija prijateljstva.

Kada su, posle sedam godina zajedničkog života, shvatili da moraju nešto da promene, krenuli su svako svojim putem, ali im je oboma interes sina na prvom mestu.  O tome kako su uspeli da nastave da gaje iskrene emocije glumac je govorio bez zadrške.

"Sklonite prepreku na vašem zajedničkom putu zvanu ego, pobedite ga, stavite u zatvor, razbijajte u sebi zadate naučene programe svojih predaka, društva, sistema kojima ste nepravedno naučeni. Shvatite da je jedina veza ‘dok nas smrt ne rastavi’ sa nekim s kim imaš dete. Setite se da je jedina svetlost u našim životima ljubav i da je besmisleno trošiti dragoceno vreme na išta drugo. Dete, dragocenost iznad svega, i uspećete, videćete”, rekao je za "Blic" glumac koji ne želi da se nameće u sinovljevim izborima.

"Moj sin već korača svojim putem, svojim izborom. Ja sam samo ‘čitač’ i podrška. Imam divljenje i ljubav za njegovu posebnost, različitost od mene. Gledam da se ne namećem, da ne smetam njemu kao originalu mojim određenjem. Po svemu je jasno da Lazar neće ići ni mojim ni putem njegove majke u pogledu profesije", rekao je Srđan.

Inače, Natašin i Srđanovi sin veliki je zaljubljenik u Formulu 1. Kako su roditelji spremni na sve da mu ispune snove dozvolili su mu da se profesionalno da se bavi kartingom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna