Otkako je sa nepunih 18 godina zakoračila na javnu scenu, Suzana Mančić ne prestaje da zrači lepotom, harizmom i pozitivnom energijom.

Širok osmeh njen je zaštitni znak i danas sa punih 65 godina slovi za jednu od lepših i negovanijih žena sa naše javne scene. Damama savetuje da odvoje vreme koje će posvetiti samo sebi.

"Pre svega treba da voli sebe i da bude spremna da nekada na pola sata ili sat zapostavi i kućne poslove i porodicu i decu i kaže: '‘E, ovo je mojih pola sata, nemoj da me je neko dirao!'', da se odmori, da zatvori oči, sabere misli, stavi neku lepu masku, možda da uradi nekoliko vežbica. Ja nisam neko ko vežba sumanuto, ali telo pamti, to sam nekada radila. Svaka žena je za sebe i tu neki poseban recept ne postoji", rekla je za "Republiku" Suzana i dotakla se priče da je neke mlađe dame nazivaju starletom.

"Ja sigurno sebe ne svrstavam u starlete i to je stvarno smešno. Drago mi je da se ta neka mlađa generacija poziva na mene, ali ja sam daleko od starlete, jer ja pre svega imam mnogo škole, imam fakultet, mnogo snimljenih nosača zvuka, mnogo estradnog i televizijskog iskustva, tako da... Eto, da se ne bi uvredile ja sam se nasmejala", rekla je najpoznatija loto devojka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna