Slađa je prilikom gostovanja u emisiji "Grand magazin" govorila o brojnim temama iz privatnog života, a u jednom trenutku voditeljka ju je upitala šta joj najviše nedostaje.

Pevačica se tada prisetila oca koji je preminuo, emocije su je savladale, te je pred kamerama pustila suzu.

"Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide, sve mi je nekako teže. A ovako materijalno da li mi nešto fali, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se", pričala je pevačica, pa dodala:

"Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video".

Slađa Alegro se rasplakala u emisiji
Youtube / Printscreen / Grand Magazin Tv Grand 

Voditeljka je tada ustala sa svog mesta i sela pored Slađe, zagrlila je i obrisala joj suze s lica.

Kada je pevačica došla sebi nastavile su razgovor, a mnogi gledaoci su putem društvenih mreža nakon ovog snimka Slađi uputili reči podrške.

Slađa Alegro se rasplakala u emisiji
Youtube / Printscreen / Grand Magazin Tv Grand 

Podsetimo, Slađa Alegro nedavno je govorila i o četvorogodišnjoj ćerkici Mili, koja je krenula u vrtić.

"Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima. Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, meni bude žao jer bih volela da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće", obajsnila je nedavno Slađa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna