Tekst: Promo

Da je jedan pa i da zanemarite, ali nikada nije samo jedan. Uživanju je kraj, već razmišljate kako će deca da se češu i, ne daj Bože, naprave još gore stanje.

Srećna okolnost je ta da na našem tržištu postoji zaista dosta proizvoda protiv insekata, a nesrećna okolnost je da oni uglavnom moraju da se razmazuju, prskaju, iznova i iznova, što utroši i vreme i energiju. Za tim više nema potrebe!

Bedž protiv komaraca za bebe ima posebnu kapsulu napunjenu potpuno prirodnim eteričnim uljima koja odvraćaju komarce i ostale insekte. Nano inkapsulirani zid ravnomerno otpušta esencijalna ulja. Formula je ekhstrahovana iz bilja i potpuno je netoksična i neiritirajuća. Potpuno su sigurni za bebe, decu, stare osobe i osobe sa osetljivom kožom.

1. Bedž.jpg
Promo 

Bedž izvaditi iz originalne zipp kesice i zakačiti za odeću, kapu, kolica, ranac i slično, blizu delova tela koji su izloženi insektima. Može se istovremeno staviti i više bedževa. Kad bedž ne koristite, vratite ga u zipp kesicu kako bi što duže trajao. Efekat traje do 3 meseca, a ukoliko se drži u zipp kesici i do godinu dana.

Bedž možete poručiti po ceni od samo 99 rsd pozivom na broj telefona 011/4420-502 ili ovde ONLINE. Iskoristite i akciju, ako uzmete 3 komada možete ih dobiti po ceni od samo 190 rsd.

2. Bedž za decu.jpg
Promo 

AntiMosquito - narukvica protiv komaraca takođe ima kapsulu sa uljima citronele, čajevca, lavande, eukaliptusa, pelina, limuna i esencijalna ulja kamilice i peperminta. To su mirisi koji prirodno odbijaju insekte. Miris polako isparava i tako vas štiti od uboda. Ulje iz ampule se oslobađa u dodiru sa kožom i, s obzirom na to da narukvica sadrži isključivo prirodne sastojke, mogu je koristiti deca, trudnice, dojilje i starija lica.

3. Narukvica protiv komaraca.jpg
Promo 

Način upotrebe:
Narukvicu izvući iz zaštitne vrećice za zippom i staviti na zglob ruke ili noge. Nakon korišćenja narukvicu vratiti u vrećicu sa zippom kako bi vam duže trajala.

Dostupna je u crnoj, crvenoj, plavoj i zelenoj boji i sada je na ekstra sniženju!

Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, možete naručiti narukvicu u željenoj boji po ceni od samo 149 rsd! Takođe možete naručiti i SET od 3 narukvice, po promo ceni od 499 rsd.

4. Narukvica protiv komaraca.jpeg
Promo 

 *Količine su ograničene! Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman proizvoda koji će svakodnevnicu učiniti lakšom i zabavnijom.