Nakon višegodišnje borbe za potomstvo, pevačici Slađi Alegro je 2018. godina donela ispunjenje najveće životne želje - 14. juna je na svet donela ćerku Milu. Njen suprug Zoran i ona su roditeljsku ulogu prihvatili s neizmernom radošću, a naslednica je postala centar njihovog sveta. Pevačica je pre toga dva puta izgubila bebu, što je jako teško preživljavala.

"Ljudi misle da sam imala problem sa začećem i da sam išla na vantelesnu oplodnju, ali to nije tačno. Ja sam mogla da zatrudnim, ali sam imala problem da iznesem trudnoću. Taj deo je kod mene bio problematičan", rekla je Slađa i priznala da joj drago ako njeno iskustvo može nekom da pomogne da istraje u borbi za potomstvo.

 "Nikada nisam krila da sam imala spontane pobačaje. Naprotiv, želela sam da pričam o tome jer sam znala da ću tako moći nekome da pomognem i ohrabrim ga. Mnogo žena mi i dan-danas piše preko društvenih mreža i traže mi savete. Nekada i sate provedem odgovarajući ženama koje se bore za potomstvo, a kako im je zna samo onaj koji je to prošao", rekla je pevačica za "Informer" i istakla da je koleginica Seka Aleksić ta koja je njoj mnogo pomogla.

"Seka mi se našla kada mi je bilo najpotrebnije. Poslala me je u jednu kliniku, koja je njoj pomogla da se ostvari kao majka. Dosta mi je pomogla i svojim savetima, kao i na svaki drugi način. Da je nisam poslušala, verovatno ne bih danas imala Milu, smisao mog života", bila je iskrena pevačica.

 Izvor: Lepa&Srećna