Milan i Sandra u braku su dobili ćerku Teu i sina Vuka, a iako voditelja često imamo priliku da vidimo u javnosti, njegova supruga i deca ne eksponiraju se na taj način.

Sandra sada otkriva da je za srećan i uspešan brak potrebno mnogo poverenja i kompromisa, što su oni uspešno savladali.

"Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže, jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavan i šarmantan", rekla je Kalinićeva supruga za magazin "Gloria".

Milan je dodao da on i Sandra imaju slična interesovanja, što ih je dodatno povezalo, kao i da su i njegovi i njeni roditelji od samog početka podržavali njihovu ljubav.

"Njeni su gledali blagonaklono na mene, a i ona se dobro slagala sa mojima. Ljudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari. Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori", rekao je Kalinić za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna