Goca Tržan nije se obeshrabrivala u nameri da sa suprugom Rašom Novakovićem dobije dete. Pevačica je priznala da hormonske terapije koje prate proces vantelesne oplodnje nisu lake, ali nije odustajala jer je smatrala da zaslužuju bebu. Četvrti pokušaj bio je neuspešan, pa je mislila da više neće imati snage da prolazi kroz isto iskustvo, ali je probala još jednom.

Pevačica je otkazala učešće na Beoviziji, kako bi se u Pragu i po peti put podvrgla procesu vantelesne i jedva je čekala dan kada će rezultati stići i kada će saznati da li će se po drugi put ostvariti u ulozi majke. Nažalost, ni ovoga puta vantelesna oplodnja nije uspela.

"Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna",  sa knedlom u grlu saopštila je rezultate u emisiji "Premijera".

Goca bez zadrške govori o svojoj višegodišnjoj borbi kako bi pomogla ženama koje prolaze kroz isto iskustvo. Ona ističe da je najvažnije slušati savete lekara.

"Mnogi parovi ne otkrivaju ni svojim familijama da idu na vantelesnu oplodnju pošto na Balkanu postoji primitivan stav da su oni koji ne mogu prirodno da začnu manje muškarci ili žene, da manje vrede, što je potpuno pogrešno shvatanje. Saveti doktora su tu od presudne važnosti jer mi pokušavamo da prevarimo Boga, da prevarimo okolnosti koje su nas snašle. Ako uspemo da prevarimo sudbinu, prevarili smo je", rekla je za "Gloriju" pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna