Stare crno-bele fotografije oca i majke podsećaju Gocu Tržan na detinjstvo, pa ih rado podeli sa svojim pratiocima na Instagramu, uz važnu poruku za sve njih.

"Kad pronađem ovakve slike iz detinjstva, pomislim na to koliko smo nesvesni žrtve i bezuslovne ljubavi svojih roditelja, koliko ih puta ujedemo za srce iz tinejdžerske obesti, kako smo srećni što ih imamo u životu da nam pomognu u odgajanju naše dece“, napisala je popularna pevačica.

goca trzan detinjstvo
Instagram / gocatrzan 

Ona kaže da bi volela da vrati vreme unazad, ali pošto to nije moguće, danas se trudi da bude zahvalna na tome što i dalje ima žive i zdrave roditelje. "Ne gubite vreme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite dok su živi, jer kad odu – zažalićete", poručuje Goca. Zahvalna je i štoLena ima baku i deku koji su tu za nju.

"Zahvalna sam što mogu da ih zagrlim i pokažem da ih volim i da sam zahvalna za vaspitanje i zdravo detinjstvo koje su mi pružili."

goca trzan detinjstvo
Instagram / gocatrzan 

Prema njenim rečima, do 18. godine je živela s njima u "golubarniku", u stanu od četrdesetak kvadrata na osmom spratu, bez lifta, ali je ponosna na činjenicu da su njeni roditelji sve stekli sami.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna