Iza Tanje Savić je težak period. S bivšim suprugom Dušanom Jovačevićem imala je velike razmirice, a najviše oko sinova Maksima i Đorđa. Posle velike borbe, dečaci su s majkom u Smederevu, zbog čega je pevačica konačno mogla da predahne.

Šuškalo se i da je krenula dalje s emotivnim životom, te da je uplovila u vezu s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Njen svaki korak se pomno pratio kako bi se došlo do dokaza, a pevačica je sada otkrila istinu.

"Mislim da je to više bila želja medija da konačno pronađem srodnu dušu, nekog ko će odgovarati meni i mom temperamentu. Posle svega što sam prošla i prilično ojačala, novinari su zaključili da mi treba neko jednako jak, pa su mi prikačili dotičnog. Nije mi smetalo, štaviše, bilo mi je simpatično", ispričala je Tanja za emisiju "Premijera" i istakla da je sama, ali spremna za novu ljubav.

"Istina je da dve godine nemam nikog, da sam sama. Niko mi sve ovo vreme nije privukao pažnju ili se nije potrudio da mi privuče pažnju. A ja sam spremna, i za ljubav i za pažnju", bila je iskrena pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna