Navršilo se tačno mesec dana od kako nas je napustila pevačica Merima Njegomir. Vest o njenoj smrti ostavila je javnost u šoku jer se nije ni znalo da je pevačica bolesna. Porodica ne može da se pomiri sa njenim odlaskom, a sestra Nina je 30 dana u šoku zbog gubitka. Ona je sada otkrila delić njihovog poslednjeg razgovora.

"Idu praznici, vreme želja. Ja imam samo jednu, da je to što sam te na sutrašnji videla poslednji put, a na jučerasnji poslednji put čula, bude ružan san. Tad si mi rekla da si dobro i da si samo malo umorna i da ti se spava i da ti javim svoje rezultate, brinula si. Rekla sam ti da ne brineš i da ću ja biti dobro samo ako ti budeš dobro. Odgovorila si ‘važi‘, a ja ti rekoh, ‘spavaj, čujemo se‘, a onda su mi javili da si zaspala", napisala je Nina uz pesmu "Zajdi, zajdi" koju je nekada pevala njena sestra i istakla da su joj jutra najtužnija.

"Od tad su dani dugi, noći jos duže, a jutro najtužniji deo dana jer se pitam da li sam budna ili spavam i kad će ovaj ružan san da prođe, predugo traje", bila je emotivna sestra Merime Njegomir.

Merima Njegomir preminila je od kancera pankreasa 20. novembra, a sahranjena je na Novom Beogradu u Aleji zaslužnih građana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna