Merima Njegomir preminula je 20. novembra, a iza sebe je ostavila četvoro dece: ćerke Milicu, Ljubicu i Jelenu, kao i sina Marka. S majčinom odlaskom nisu se pomirili, a praznici im pojačavaju osećaj tuge. Ljubica je posebno strahovala i od rođendana jer joj je svih godina majka čestitala prva tačno u vreme kada ju je rodila. Ipak, Merimina ćerka pronašla je utehu.

"Strepela sam od ovog mog rođendana, prvog bez mame… Rodila sam se u toku noći, i mama se svaki put budila u to vreme, zvala me da mi čestita ako sam online ili čekala jutro da me odmah zove naravno uz komentar: ‘Bubi, opet sam se probudila u vreme kad sam te rodila‘. Naravno strašna mi je bila ideja da mi mama ove godine neće čestitati rođendan… Između ostalog, ali eto nisam se setila onoga što nam je ona uvek govorila: ‘Nije vaša mama mačji kašalj nego mačja kijavica‘", napisala je Ljubica i otkrila kako joj je protekao prvi rođendan bez majke.

"I eto sinoć u vreme kad sam se rodila, tačno u taj sat i minut ona je našla način kako da mi čestita rođendan. Pretpostavka možda od tuge umišljaš i sve ono slično tome pada u vodu jer je moja Sonja bila sa mnom i imam svedoka. Ne postoji jedna reč koja bi mogla da opiše moju mamu, ali u ovom slučaju samo bih joj rekla: Mama, ti si stvarno genije! Hvala ti što mi pomažeš da se svaki dan iznova uverim u količinu ljubavi i povezanosti koju imamo nas dve. Jer znaš da jedino tako ovo sve mogu da podnesem. Voli te tvoje dete, tvoja Bubi", napisala je Lubica na svom instagramu i objavila fotografije i video sa mamom", završila je ćerka Merime Njegomir.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna