Rada Manojlović  i njen doskorašnji dečko i kolega Haris Berković, rastali su se onda kada su mnogi iščekivali da čuju svadbena zvona. Dugogodišnja ljubav nije izdržala tolike nesuglasice, a upućeni tvrde da je "jabuka razdora" bila to što Haris nikako nije želeo da je odvede pred oltar. Navodno su ga, čak i roditelji pritskali, da odluči šta želi sa pevačicom - da je ženi ili da je ostavi.

"Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli, i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa", rekao je anonimni izvor blizak paru za "Star" i naveo da su Harisa savetovali roditelji da odluči šta želi u budućnosti.

Za Radu je venčanica ostala nedosanjan san. Od Harisa se rastala, ali sudeći po onome što su pisali domaći mediji, utehu je pronašla kod Milana Stankovića sa kim je bila u vezi pre deset godina.  Kako se pisalo, Rada i Milan navodno zajedno obilaze i manastire, a za pomirenje su čak dobili i blagoslov.

Sada se oglasila Rada i otkrila istinu o navodnom pomirenju sa Stankovićem.

"Nije istina, naravno, ali moram odati priznanje autoru, jedna od jačih sapunica i zapleta, kakva crna ‘Kasandra'. Smejem se ceo dan - prokomentarisala je za "Pink" Rada i time stavila tačku na nagađanja.

Inače, Milan se potpuno povukao iz javnog života. Govorilo se da je razlog za takvu njegovu odluku to što se potpuno okrenuo veri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna