Glumac Luka Raco, najpoznatiji po ulozi Alekse Ožegovića u popularnoj seriji "Igra sudbine", pojavio se na zatvaranju modnog događaja "Belgrade Fashion Week" gde je bio maneken na jednoj reviji, što je bila odlična prilika da se priseti svojih početaka u svetu manekenstva.

"Ja sam još kao klinac počeo da se bavim modom u jednoj modnoj agenciji. To je bio moj prvi korak za ulazak u javni posao. Manekenstvo je jako lep posao, ali ja bih rekao da je u Srbiji i dalje nekako kao hobi, da je nešto u čemu možemo da uživamo, ali da sama zarada nije preterano adekvatna", rekao je Luka u emisiji "Exkluziv".

"Najbitnije je da svako ima svoj stil. Ako nosimo nešto što ne odgovara našem karakteru nećemo znati da iznesemo to na kraju dana. Bitno je biti jedinstven", smatra popularni glumac.

Luka Raco o manekenstvu kao prvom poslu i zaradi
ATA / Antonio Ahel 

U jednom periodu života, Luka je javno eksponirao svoju tadašnju devojku Vanju. Šuškalo se i da će stati na "ludi kamen", međutim usledio je raskid. Nakon toga, odlučio je da o emotivnom životu više ne govori za javnost.

"Neću više za medije govoriti da li imam devojku ili ne, zbog nekih prethodnih iskustava, ali reći ću da sam zadovoljan, bio sam ili sa nekim", iskren je bio Luka. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna