Barbara Petrović u seriji "Igra sudbine" tumači fatalnu zavodnicu, bivšu devojku Alekse Kanačkog (kog igra Luka Raco), a muški deo publike nije ostao imun na izgled atraktivne glumice.

Na njihovu radost, Barbara je priznala da je raskinula dugogodišnju vezu sa bivšim dečkom, te da je sada slobodna.

"Ranije mi je na prvom mestu bio fizički izgled, ne kažem da mi sada nije važno kako dečko izgleda, ali bitnije su mi neke druge stvari. Pažnju mi može privući muškarac koji je harizmatičan, inteligentan i duhovit. Od muškarca sa kojim sam u vezi očekujem da bude pažljiv, ne samo prema meni, već i prema ljudima iz mog okruženja. Ukratko, volim da me mnogo voli. Rak sam u horoskopu, ljubav mi je na prvom mestu", rekla je glumica za magazin "Hello".

Barbara Petrović
Youtube / Printscreen / TVINEMANIA 

Barbara se, inače, iz rodnog Bara preselila u Kruševac kada je imala sedam godina. U Beogradu je diplomirala glumu na Fakultetu lepih umetnosti, a zatim je godinu dana provela u Njujorku gde je završila master studije.

Gledali smo je u serijama “Naša mala klinika”, “Budva na pjenu od mora”, kao i u filmu “Južni vetar”, gde je imala čast da stane pred kamere zajedno sa Predragom Mikijem Manojlovićem.

"Oduševio me je jedinstvenom harizmom. Biti veliki glumac znači biti oslobođen sujete i nadmenog ponašanja. Kod njega toga jednostavno nema", rekla je Barbara o svom starijem kolegi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna