Serija "Igra sudbine" osvojila je publiku do te mere da su instirali da se snimanje nastavi.  Jedna od glavnih glumica Olja Lević kaže da su tokom snimanja postali kao velika porodica, te i da se druže i privatno.

"S kolegama sam se sprijateljila, postali smo kao jedna porodica i družimo se privatno, tako da mi niko neće nedostajati čak i ukoliko se snimanje ne nastavi", rekla je Olja koja se osvrnula ne eksplicitne scene koje je snimala sa kolegama Stevanom Pialeom i Lukom Racom.

"Nije me sramota zbog intimnih scena, ne stidim ih se jer sam sarađivala sa Stevom i Lukom koji su divni momci, moji prijatelji, praktično ih doživljavam kao braću. S njima mi ništa nije bilo neprijatno, a oni su nastojali da mi olakšaju svaku situaciju", objasnila je Levićeva za Alo! koja ne krije da je tokom poslednjeg dana snimanja plakala.

"Snimanje poslednje scene je bilo jako emotivno. Nisam osoba koja lako pusti suzu, ali ceo taj dan je bio poseban, plakala sam kao kiša. Ja sam te ljude mnogo zavolela, s njima je bilo predivno sarađivati, bilo je dosta smeha na setu" prisetila se Olja, koja tvrdi da iako je odgledala svaku epizodu, sebe ne voli da vidi na malim ekranima.

Glumica je priznala da joj je snimanje serije oduzimalo mnogo vremena zbog čega je zapostavila privatni život, ali da ne žali zbog toga jer su se trud i rad isplatili.

Izvor: Lepa&Srećna