Glumac iz "Igre sudbine" Luka Raco zbog muževnog, atraktivnog izgleda posebno je popularan kod dama, ali njegovo srce je do nedavno pripadalo samo lepoj Vanji. Iako je pre samo nekoliko meseci govorio koliko je srećan što pokraj sebe ima osobu koja ga podržava i razume, te i da planiraju venčanje, Luka je rešio da stavi tačku na ovu ljubav.

"Vanja u potpunosti razume moj posao. Nema primedbi ni zamerki jer je svesna da je glumački posao takav, da to nije toliko bitno koliko ljudi misle da jeste kada gledaju na televiziji, da se tome pridaje preveliki značaj. Mi to shvatamo kao posao. Želim da učinim sledeći korak iz ljubavi, a ne iz papirološkog dela ili da bismo nekoga mogli da nazovemo suprugom, odnosno da budemo muž i žena. Mislim da je u suštini to mnogo više od papira", rekao je glumac tada.

O razlozima svoje odluke Luka ne želi da govori za medije, a kako prenosi Story, razlog rastanka je taj što je on imao previše poslovnih obaveza, te i da su se razmimoišli u željama. 

Popularni glumac je već govorio o ljubavnim razočaranjima koje je doživljavao i priznao da su neke devojke zloupotrebljavale njegovu posvećenost u vezi.

 "Ne znam što je tako teško, kao što rekoh, svi traže vezu bez obaveza i nešto kratkoročno, mnogi se plaše povređivanja, ne smeju da se prepuste. Nikad nisam bio takav, štaviše, dozvoljavao sam sebi da grešim, čak i da patim, posvećivao sam se do maksimuma a neke devojke su to znale da zloupotrebe. Najduža veza mi je trajala godinu i po dana, a imao sam još dve od po godinu", rekao je Luka svojevremeno.

Izvor: Lepa&Srećna