Nina kaže da su joj nega kože, ali i fizička aktivnost, na prvom mestu.

"Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske", otkrila je srpska lepotica za magazin "Lena", i dodala:

"Svakodnevno vežbam, ne samo zbog fizičkog izgleda već i zbog mentalnog zdravlja. Uvek, gde god da sam i kakve god da su mi obaveze, nađem vreme da odradim dobar trening".

Zatim se osvrnula na svoje kulinarsko umeće.

"Pravim odlične punjene paprike i plazma tortu. I to je manje-više to. Svi moji prijatelji u inostranstvu su probali bar nešto od naših specijaliteta i jako su im se dopali. Ali sarma im je, bez premca, uvek na prvom mestu!", rekla je Nina.

Nina Seničar o poslu
Profimedia 

Budući da već godinama živi van Srbije, najpre u Italiji, a sada u Americi, Nina priznaje da joj domovina i te kako nedostaje.

"Da budem iskrena, što sam starija, nostalgija me sve više muči. Kada sam živela u Italiji, dolazila sam baš retko, a sad kada živim na drugom kraju sveta, u Srbiju dolazim na svaka dva meseca", rekla je ona za pomenuti magazin.

Sa suprugom Džejem Elisom dobila je ćerku, pa se osvrnula i na to kako provode zajedničko vreme.

"Volimo da idemo u prirodu i da otkrivamo neke nove stvari. Divno je kada gledate svet oko sebe očima deteta", zaključila je Nina za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna