Kada je objavljeno je da Petar Grašo u vezi s 15 godina mlađom Hanom Huljić mnogi su bili iznenađeni. Pevač je neposredno pre nego što je uplovio u novu ljubav, okončao vezu dugu 25 godina sa Danijelom Martinović, a sa porodicom Huljić je oduvek bio u bliskim odnosima.

Novu izabranicu je poznavao još dok je bila devojčica, a sa Tončijem ima i plodnu dugogodišnju saradnju. Nemali je broj oniih koji su se pitali kako je ovu, mnogima neočekivanu ljubav prihvatila Hanina porodica.

"Tonči i ja smo uvek jedan drugom bili na raspolaganju, od prvog trenutka, i prijateljski i privatno i poslovno. Uvek smo bili porodica, a sad smo nekako i formalno, pravno porodica. Obožavam tu familiju, zaista, oduvek, i oni se vrlo dobro slažu s mojom porodicom. Živimo kao svi normalni ljudi. Šalimo se, zezamo, smejemo. Uživamo da radimo muziku i strašno sam sretan što imamo tu sjajnu sinergiju", ispričao je svojevremeno u "Premijeri Vikend Specijal" Grašo, te oterao svaku sumnju u narušene odnose.

Tonči zetu jeste dao blagoslov, ali je i pronašao zanimljiv način da se "obračuna" sa njim - u svom novom spotu.

"Bila je jedinstvena prilika da se eto obračunavam sa zetom preko spotova što me čini neobično srećnim. Ja sam malo unapredio situaciju i spot se dešava u sadašnjem trenutku, u trenutku za 4 godine, u trenutku za 14 godina i u trenutku za 25 godina. Tako raste unuka i ja imam stalno probleme sa njom", otkrio je Tonči za dnevnik.hr.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna