Seka je privukla veliku pažnju svojom rođendanskom željom, te se ta njena izjava danima komentarisala.

"Sad kad sam pošla od kuće pripremao se kokošinjac, doneli su ga, koke treba da stignu, i ja se beskrajno tome radujem. Iako je to svima duhovito i smešno", rekla je pevačica za emisiju "Exkluziv", a zatim dodala da je zbog sinova posebno raduje to što će imati životinje u dvorištu.

"Ja se mnogo radujem prvenstveno zbog dece, zato što Jakov i Jovan, pogotovo Jovan, mlađi sin, kada ustane posle neke popodnevne dremke kaže "Mama idemo koka". Pošto u komšiluku kod jedne bake imaju koke i mi stalno idemo, gledamo i hranimo te koke, čini mi se da su se i ugojile, mi ih stalno hranimo. I onda sam rekla da je to divna ideja, pošto bismo želeli više životinja u našem dvorištu, pored kuca, i ja sam odlučila da supruga zamolim da mi poruči ili napravi kokošinjac i da i ja imam kokoške", objasnila je Seka.

Svekrva Seke Aleksić
ATA / Antonio Ahel 

Nakon što je u aprilu proslavila 41. rođendan, Seka kaže da je zaključila da život počinje tek ulaskom u petu deceniju.

"I muškarci i žene tek u 40. godini počinju da žive onaj pravi život. Sve do tad je zagrevanje", rekla je kroz smeh pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna