Jovana i Željko Joksimović, bilo da je reč o privatnom ili poslovnom životu, uvek su zanimljivi medijima i publici koja ih obožava. Oni su sinonim za uspešan par: imaju troje dece - sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu - a u svojim profesijama su više nego uspešni. Podržavaju jedno drugo na svakom koraku, a početak njihove ljubavi bio je sve osim svakidašnjeg. Bili su angažovani kao voditelji "Evrovizije", a ostalo je postalo istorija.

ATA Images/Antonio Ahel Jovana i Željko Joksimović upoznali su se 2008. godine

"Veoma smo se zbližili i ne sećam se kako je došlo do toga da prijateljstvo preraste u nešto više. Sve se razvijalo brzo i samo od sebe, a možda je to bio i logičan sled. Postali smo prvo jako dobri prijatelji, što je bilo čudno, jer oboje nismo tipovi osoba koje olako puštaju nove ljude u svoj svet", rekla je Jovana i dotakla se glasina da je zbog Željka raskinula veridbu sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim.

"Nije lako doneti takve odluke, ali kad nema dece, te stvari su lakše. Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to delovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš ti si već prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno, ne možeš ništa da uradiš. Kad si zaljubljen, ne planiraš svoj život tako da provodiš vreme s jednom osobom, nego razmišljaš gde ćeš da sretneš tu drugu osobu i sedneš s njom. To je ta istina koju stavljamo kao nešto što je primarno, a ne želimo da je čujemo. Mislim da je pošteno da kažeš osobi preko puta sebe da si se zaljubio i da vidimo šta ćemo", rekla je svojevremeno na televiziji "Pink" Jovana.

Bivši verenik Jovane Joksimović
Foto: Kurir / Damir Dervišagić 


Aleksandar Zeremski je nastavio dalje, pa je s pevačicom Aleksandrom Radović dobio ćerku, međutim, ni ta veza nije opstala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna