Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić će se nakon letnje turneje razići i nastaviće sa solo karijerama, a u bendu će ih zameniti nove članice.

Međutim, njih tri kažu da o devojkama koje će doći kao njihova zamena još uvek ne znaju ništa.

"Ma, nemamo pojma ništa. Gubimo sad vreme, pričaćemo o tome. Ovo je zadnja turneja, mi smo to već napisale na mrežama. Sve imate tu", rekla je za "Blic" Ksenija.

Grupa "Hurricane" prošle godine predstavljala je Srbiju na Evroviziji, a ove godine svim srcem podržale su Konstraktu koja je osvojila 5. mesto.

"Konstrakta je bila najjača! Mi smo joj pružile podršku od početka, ja sam sigurna bila da će biti u prvih pet. Do poslednjeg trenutka smo verovale da će da pobedi, ali i top pet je izuzetan rezultat. Svaka joj čast!", dodala je Ksenija.

Hurricane o raspadu grupe i Konstrakti
Youtube/Printscreen/ eurovision-spain.com 

U razgovor se zatim uključila i Sanja Vučić.

"Što se nas tiče, mi smo prezadovoljne Konstraktom i plasmanom! Što se tiče naše grupe, okupićemo se, pa ćemo svima dati zajedničku izjavu, nećemo ovako pojedinačno. O poslednjoj turneji ćemo isto tako da komentarišemo kad bude došlo vreme", rekla je Sanja.

Konstraktin plasman prokomentarisala je zatim i treća članica Ivana Nikolić.

"Mi smo već pričale o tome da će Konstrakta sigurno imati visok plasman. Znale smo to. Sve čestitke, ljubimo je puno! Bila je divna, stvarno. Mi smo mislile da će ona biti prva, ne znamo stvarno što joj je izmakla pobeda", zaključila je Ivana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna