Stevan Piale, najpoznatiji po ulozi Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine", s ponosom je otkrio da će njegova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Glumac i njegova supruga 2020. godine dobili su ćerku Rosu, a Una je sada ponovo u drugom stanju i kroz nekoliko meseci par će dobiti i drugo dete.

Stevan je lepe vesti otkrio na manifestaciji koju je UNICEF organizovao povodom Svetskog dana porodice i tom prilikom osvrnuo se i na to šta je za njega bilo najizazovnije kada je postao otac.

"Za roditeljstvo je potrebna dobra organizacija, što je meni u početku bilo izazovno, ali došlo je do toga da sam sve svoje obaveze uskladio sa porodičnim životom. Učestvujem potpuno, nemamo podelu poslova, tako da i moja žena Una ima svoje slobodno vreme, a ja menjam pelene, hranim i kupam dete", izjavio je Stevan, a prenosi "Nedeljnik.rs".

Stevan i Una su, inače, krajem 2021. godine otkrili da im je najveća želja za 2022. godinu upravo druga beba.

"Volela bih da iduće godine u ovo vreme budem trudna drugi put. Rosa će biti veća, pa ćemo moći lakše da podižemo dvoje dece", rekla je Una Piale tada za "Hello".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna