Nataša Bekvalac sa ponosom ističe koliko je vezana za Novi Sad, grad u kom je rođena. Kako je ispričala, preseljenje u Beograd joj nije lako palo, jer su u prestonici, prema njenom iskustvu, ljudi manje srdačni prema komšijama.

"Čini mi se da je Novi Sad sačuvao u meni ono najlepše, ono čime se Beograđani danas oduševljavaju, a meni je to prosto urođeno. Prvo, dobro vaspitanje od strane roditelja koji su usadili najlepše osobine koju svaki čovek treba da ima, a to su ljubav i stabilnost. Drugo, ponavljam ono što Beograđani stalno kažu: ‘Bože, kako je ona vaspitana‘, a to je da znaš da kažeš ‘dobar dan i doviđenja‘, da pitaš kako si. Beograd kao veliki grad je malo izgubio malo taj šlif, malo je izgubio međuljudske odnose, pa slobodno mogu da kažem i komšijske odnose",  istakla je za "Grand online" Nataša i ispričala anegdotu koju je doživela nakon što je napustila Novi Sad i preselila se u Beograd.

"Kad sam se doselila, bila sam jako tužna jedno vreme jer nisam mogla da prilagodim uopšte, iako sam 10 godina pre toga putovala, ali jedno je putovati, a drugo živeti. Kada sam se uselila u svoju zgradu, dešavalo mi se da prođem i niko mi se prosto ne javlja. Onda sam iz bunta veštački počela da izgovaram ‘dobar dan‘ i dalje mi se niko nije javljao, a onda sam postala smešna komšijama i kasnije čim me vide bude ‘dobar dan, komšinice‘. Uvek postoji način da dođeš do ljudi", otkrila je pevačica.

"Postoji ljubav bez interesa i bez ikakvog razloga. Verujte, nekad je čak i veštački izazovite, jer svako od nas je u principu samo čovek i svi smo dobri, samo nekad to zaboravimo i na to treba podsetiti",  zaključila je Nataša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna