Bliži se vreme matura, a dok se mnogi sa nostalgijom prisećaju školskih dana, Miloš Timotijević nije prisustvovao proslavi povodom završetka školovanja. Međitim, jako dobro se seća treme koju je imao kada je polagao maturski ispit.

"Nisam prisustvovao maturi pa ne bih mogao da vam kažem ništa na tu temu, ali sećam se maturskog ispita iz oblasti kulturne delatnosti jer ja sam pohađao petu beogradsku gimnaziju i sećam se da sam imao tremu", rekao je glumac za Alo! i istakao da ipak priželjkuje proslavu godišnjice mature.

"Uskoro će mi 30 godina od velike mature, nadam se da će neko to organizovati i da će me pozvati na taj događaj", kaže Miloš koji smatra privilegijom što je rođen u Beogradu.

"Da, sa jedne strane. Sa druge strane, nisam ja potpuno odrastao u Beogradu, dosta sam vremena provodio u selu, u okolini Beograda, tako da sam imao jednu i drugu vrstu odrastanja. Odrastao sam u selu u blizini Grocke, tako da sam mogao da vidim i tu vrstu odrastanja, prirode, životinja i svega ostalog što ide uz seoski život", izjavio je Miloš za "Kurir" svojevremeno, pa priznao kakav je bio kao dete:

"Mom ocu sam bio muza, pogotovo kad sam se rodio. Imam skoro hiljadu fotografija kada sam bio baš mali. On je bio čuveni fotoreporter politike i onda sam se stalno nalazio ispred njegovog objektiva. To me je i pripremalo za ovaj poziv kojim se trenutno bavim... Da li je bila sudbina ili ne, stvarno ne znam. Svakako me je to pripremilo za današnji poziv", ispričao je Miloš, koji ima duže iskustvo u svetu mode nego u glumi.

"Pa da, jeste. Tu sam počeo silom prilika, prosto kada ste sa ocem na revijama, u jednom trenutku je on rekao zašto da ne. Šetao sam pistom sa Momom Jakovljevićem, to je bilo neko vreme krajem sedamdesetih. Provodio sam vreme uz njega, pa sam imao iskustva ne samo sa tim. On je radio i na mnogo festivala, pa sam tako bio i u Opatiji, Splitu... Tad sam se prvi put susreo sa filmskim svetom i sa tim šta on predstavlja. Tada sam se negde i zarazio ovim čime se danas bavim", ističe Timotijević.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna