Maja Mask (74), manekenka i majka najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska, zvezda je naslovne strane magazina Sports Ilustrejtid, koju po pravilu krase najbujnije lepotice. Ona pozira u jednonedelnom kupaćem kostimu ukrašenom karnerima, a unutar magazina je još njenih fantastičnih slika.

"Da sam i pomislila da se slikam u kupaćem kostimu za Sports Ilustrejtid, ljudi bi me zatvorili kao ludu ženu", izjavila je Maja za ovaj magazin.

"Veoma sam uzbuđena što je odlučeno da čak i starije žene mogu da nose kupaće kostime i izgledaju odlično. Mislim da je stvarno došlo vreme da se promeni to kako se žene osećaju kad se pojave u kupaćem kostimu", objasnila je manekenka. "One se uvek malo stide, a muškarci se šetkaju i baš ih briga."

Ona je, inače, i dijetetičarka i, kako kaže, naučnica, pa joj zbog toga starenje nikad nije bilo problem. I ranije je pomerala granice - naga je pozirala za magazin Tajm, jednom se slikala sa lažnim trudničkim stomakom, bila najstarije "lice brenda" za CoverGirl, fotografisala se za Veniti Fer, Elle, Vog...

Da stvar bude još zanimljivija, kosu uopšte ne farba, a lice joj je puno bora. "Nikad mi niko nije tražio da uradim nešto s licem", tvrdi Maja. "Niko mi nije kazao - Majo, moraš da zategneš lice ili središ oči. Jer da jeste... morala bih da razmislimo tome.

Ovako, srećna sam kako starim. Sve dok me um služi, ostalo mogu da sredim svojom ishranom", zaključuje.

Profimedia Majka najbogatijeg čoveka na svetu, Ilona Maska i poznata manekenka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna