Samosvesne, snažne, ali istovremeno romantične, glamurozne i nežne žene oduvek su pokretale sve(t), a lepota i harizma naše poznate glumice Tamare Dragičević, koja se zasluženo našla na naslovnici junskog broja našeg magazina, inspirisale se modnog kreatora, pijanistu i operskog pevača Stefana Đokovića.

„Tamara podjednako dobro nosi večernje haljine i odela. Ima sposobnost transformacije poput pravog manekena, što je i logično s obzirom na to da je sjajna glumica”, tvrdi Srefan.

Stefan Đoković
Foto: Dušan Stević 

Predstavljamo vam još jednu talentovanu, mladu i uspešnu glumicu, Vaju Dujović, koju ponovo gledamo u ulozi Ane u trećoj sezoni TV serije „Državni službenik”, dok u predstavi „Zaboravljene” igra jednu od mnogih hrabrih žena koje su ostavile neizbrisiv trag u našoj istoriji. U razgovoru s novinarkom Milicom Prelević Vaja otkriva svoje životne istine o karijeri, porodici I ljubavi, o sili koja je pokreće i svojoj zvezdi vodilji.

Vaja Dujović
Foto: Petar Đorđević 

„To je ljubav – prema porodici, prijateljima, svakom novom danu, muzici, filmu, životinjama, prirodi, glumi, životu. Ljubav će spasti svet”, ubeđena je Vaja. O tome šta je sreća i kako da spoznamo svoja osećanja i ovladamo njima, razgovarali smo s dr Zoranom Milivojevićem, psihoterapeutom i autorom teorije Kružna emotivna reakcija.

„Sreća je povezana s ostvarenjem ili ispunjenjem neke važne želje. Sama reč potiče od glagola sresti, a to je susret sa šansom da se dostigne željeno”, objašnjava naš sagovornik, koji je radi lakšeg razumevanja osećanja sastavio Rečnik emocija.

Kako izgleda Verona u aprilu i šta je istinska lepota spojena sa hedonizmom, saznaćete u putopisnoj reportaži naše saradnice Branke Margan, profesorke književnosti i stručnjaka za komunikacije.

Verona par
Shutterstock  

Vodimo vas u obilazak čuvenog sajma vina koji okuplja ljubitelje vina iz čitavog sveta. U to ime, sipajte čašu vina i počnite da planirate putovanje!

U susret najlepšem godišnjem dobu podsećamo vas i na našu foto-akciju „Moje leto”. Bilo da uživate na moru ili planini bilo na nekom gradskom izletištu, fotografišite se s primerkom našeg magazina i možete osvojiti vredne nagrade.

Konkurs Moje leto Lepa i srećna
Foto: Selma Hot