Mirjana Karanović ima posebne kriterijume kad bira detalje iz privatnog života koje će podeliti sa svojim pratiocima, a nova slika na njenom Instagramu mnoge je obradovala. Glumica voli da širi optimizam malim radostima, pa je tako svoje pratioce iznenadila fotografijom sa majčinog rođendana.

Njena mama je upravo napunila 90 godina, a Mirjana je ovekovečila trenutak kad duva u svećice na rođendanskoj torti.

mirjana karanovic majka
Instagram / mirjanakaranovic 

Glumici je majka veliki uzor. "Kao mlađa imala sam potrebu da nadmašim svoju majku, da budem veća i bolja od nje, što je i prirodno kada si mlad", kazala je svojevremeno. "Sada shvatam da smo nas dve jedna energija, moja majka je neko koga prepoznajem u sebi, ženu koja nije pristala da ostane to što joj je nametnuto da bude ‒ poluobrazovana devojčica sa sela, koja nije imala prilike da se školuje kad je trebalo, domaćica koja je stalno kod kuće i vodi jednoličan život."

Kako je Mirjana opisala, mama-Radi su roditelji namenili sudbinu polupismene domaćice. "Iako je isprva pristala na to, presekla je i donela odluku da se zaposli, da završi školu i unapredi sebe. Mučila se, ali se izborila za svoj status i danas je gledam kako je ponosna na to što je zaradila penziju", ispričala je glumica.

"Zaista mislim da nikada nije kasno da napraviš promenu u svom životu. I nije važna veličina promene, već sama promena. Mislim da od toga ne bi trebalo odustati, reći sebi: „Prošlo je moje vreme“. Uvek imaš izbor", njena je poruka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna