Nakon što je raskinula 18 godinu dugu emotivnu vezu sa Tinom Bikićem, nekadašnja teniserka Jelena Dokić ponovo je u istom problemu i vodu borbu sa kilogramima.

Ona je godinama pokušavala da smrša, a onda je zahvaljujući ishrani koju su joj prepisali nutricionisti uspela liniju da dovede u red. Često je govorila o svojoj borbi i isticala da je ponosna na sebe jer je uspela da smrša. Baš zato je šokirala javnost kada se pojavila na Australijan Openu sa očiglednim viškom kilograma. Bivša teniserka se pojavila u ulozi voditeljke, ali niko nije komentarisao njen spikerski angažman već činjenicu da ima 15 kilograma više. Ove kritike su joj mnogo zasmetale pa je uz fotografiju napisala. 

Jelena Dokić o višku kilograma
Profimedia 

"Ne mogu da verujem da ponovo moram o ovome da pišem. Opet me prozivaju zbog izgleda i čitam komentare na razne članke gde se piše samo o mojoj kilaži i izgledu i to je odvratno. Prestanite više sa tim! Ne radi se samo o meni već i o drugima, posebno kada su žene u pitanju. Ovo je ozbiljan problem i nešto sa čim se žene suočavaju stalno. Rekla sam već više puta i kazaću opet - prestanite da komentarišete moju težinu i izgled", počela je Jelena.

"Nije lepo i stvarno je glupo. Ja sam jaka i mogu da izdržim i zaista me ne zanimate, ali ću u javnosti da kažem šta mislim. Takvim stvarima možete da povredite drugu osobu o kojoj ne znate ama baš ništa i ne znate kroz šta prolazi. Prestanite da me osuđujete zbog kilaže i izgleda. Da li određujete to da li sam dobra osoba po mom izgledu? Dobijam komentare i pitanja 'Zašto si toliko debela?' ili pišu da sam neprepoznatljiva i moj 'omiljeni' komentar je 'Šta ti se dogodilo'. Pa, recimo da su mi se dogodila svakakva sr**a, ali se borim i to nije nešto što vas zanima, već samo moj izgled i kilaža."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna