U Vindzoru je organizovana konjička predstava "Royal Windsor Horse Show" u okviru obeležavanja platinastog jubileja britanske kraljice. Kraljica Elizabeta II je prvi britanski monarh koji je na tronu punih 70 godina, pa je, očekivano, bila ushićena i radosna.

Kada je ušla u arenu Elizabeta je dočekana ovacijama, a domaćin ovog velikog događaja bio je i holivudski glumac Tom Kruz. Kada sa glumački star pojavio u Vindzoru mnogi su bili iznenađeni, a on je prisutne pozdravio prepoznatljivim osmehom.

"Kraljica Elizabeta je žena kojoj se izuzetno divim. Poseduje ogromnu istrajnost i divim se njenom dostojanstvu. Ljubitelj sam istorije i imam veliko poštovanje prema njoj. Ovo je divno, zaista volim tradiciju! Kakav trenutak", rekao je Tom Kruz pre izlaska na scenu.

Profimedia Tom Kruz na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete

Iako se nagoveštovalo da će princ Hari i Megan Markl biti među članovima kraljevske porodice koji tradicionalno mašu s balkona palate, to se nije dogodilo.

"Nakon pažljivog razmatranja, kraljica je donela odluku da ove godine prisustvo na balkonu bude ograničeno na članove porodice koji službeno obavljaju javne dužnosti u ime kraljice", rekao je portparol palate.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna