Britanska kraljevska je toliko intrigatna da su se o njoj pisale mnoge knjige, snimale serije i filmovi. Književnica Tina Braun, objavila je knjigu o životu britanskih monarha, pod imenom "The Palace Papers: Inside The House Of Windsor - The Truth And The Turmoil" , u kojoj je otkrila tajne za koje javnost nije znala.

Između ostalog, otkrila je i kakav je princ Čarls. Nije tajna da princ i njegova izabranica Kamila Parker, ma koliko se trudili uvek će biti manje omiljene osobe britanske kraljevske porodice. I danas, kada mediji bruje o tome kako je došlo vreme da se kraljica Elizabeta II povuče sa trona, javnost ne želi da je na istom zameni njen sin. Ipak, novost je da i sama kraljica misli da njen sin nije sposoban da preuzme presto.

Kako navodi Tina, a  na osnovu iskaza više od 120 izvora, kraljica Elizabeta ne smatra svog sina adekvatnim kandidatom za budućeg kralja. Čarls je preosjetljiv, nesiguran, preblag, razmažen, komplikovan i previše orjentisan na sebe i svoje potrebe.

"Umetnost i humanitarne organizacije nisu jedini deo zaduženja kralja. Jednostavno nije spreman za ono što ga čeka", navodio ona u knjizi i dodaje da ni pokojni princ Filip nije smatrao svog sina dostojnim krune.

Odrastajući u palati, uz brojnu poslugu i osoblje koje mu je stajalo na raspolaganju, princ Čarls jednostavno nije iskusio običan život. To je dokazao i kada je jednom otišao da poseti prijatelja koji živi na selu.

 "Dan ranije poslao je kamion svojih stvari koje su morale da ga dočekaju. Poslao je svoj krevet s anatomskim madracem, wc školjku i posebnu vrstu toalet papira koji koristi. Čak su uramljene slike škotskih pejzaža morale da budu okačene u gostinjskoj sobi u kojoj je boravio za vreme odmora", tvrdi Tina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna