Suri Kruz, petnaestogodišnja ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, odrasta u specifičnoj porodičnoj situaciji. Ona je u Njujorku s majkom koja joj pruža bezgraničnu podršku, a oca, slavnog glumca i pripadnika Sajentološke crkve, prema navodima stranih medija, nije videla celu deceniju.

Suri je još davne 2011. godine proglašena za najuticajnije dete na planeti. Iako je tada imala tek pet godina, sama je birala garderobu koju želi da nosi - to su bili isključivo najskuplji modni brendovi, a štikle je nosila od kada je prohodala. Za ovo ponašanje male Suri tada su okrivljivali i medije jer su je progonili na svakom koraku, a devojčica je na taj način shvatila koliko je "važna" svetu koji je okružuje. Suri danas ima 15 godina i odrekla se damskog stila i izgleda kao prava tinejdžerka.

Fotografi su je uslikala u šopingu na ulicama Njujorka. na sebi je imala teksas jaknu, trenerku i ravne cipele. Suri veoma liči na roditelje, osim što poseduje crte lice od oca i od majke, ona je mešavina i njihovih karaktera.

Profimedia Suri Kruz napunila je 15 godina

Tom i Kejti bili su u braku šest godina i razišli su se pod velom tajni. Oni nikada ne komentarišu javno svoj odnos s ćerkom,  pa je moguće je da glumac ipak viđa ćerkom i da jednostavno paparaci nisu uspeli da zabeleže te trenutke. Tom  je poslednji put u javnosti sa ćerkom viđen u septembru 2013. godine ali to ne znači da je nije viđao nasamo bez ljubopitljivih pogleda.

Slična situacija je i sa Tomovom ostalom decom, Konorom i Izabelom koju su on i njegova bivša supruga Nikol Kidman usvojili dok su bili u braku - retko se mogu videti na fotografijama paparaca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna