Pevačica Severina svim srcem navija za Konstraktu i njenu numeru "In corpore sano", te je na društvenim mrežama javno uputila reči podrške svojoj koleginici i pozvala sve da večeras u finalu Evrovizije glasaju za Srbiju.

Severina se prisetila svog evrovizijskog nastupa, kada je u Atini 2006. godine predstavljala Hrvatsku sa numerom "Moja štikla" i uz to napisala duhovit komentar.

"Afrika paprika želi večeras puno sreće zdravoj umetnici i umetnicima. Dolazim u Glibovac 2023.", napisala je pevačica označivši Konstraktu u objavi, i citirajući jedan od stihova svoje pesme ("Afrika paprika").

Glibovac, selo u Srbiji, preko noći je postalo popularno kada je Konstrakta u šali izjavila da bi, ako Srbija ove godine pobedi na Evroviziji, volela da se sledeće godine prestižno muzičko takmičenje organizuje u Glibovcu, selu iz kog potiče njena baka.

Podsetimo, Konstrakta večeras nastupa pod rednim brojem 24, od ukupno 25 zemalja koje će se predstaviti u finalnoj večeri.

Ona je tokom današnjeg dana za RTS izjavila da je za nju i ceo tim prolazak u finale već veliki uspeh.

Zemlje koje večeras od 21 sat nastupaju na velikoj sceni u Torinu su:

1. Češka
2. Rumunija
3. Portugal
4. Finska
5. Švajcarska
6. Francuska
7. Norveška
8. Jermenija
9. Italija
10. Španija
11. Holandija
12. Ukrajina
13. Nemačka
14. Litvanija
15. Azerbejdžan
16. Belgija
17. Grčka
18. Island
19. Moldavija
20. Švedska
21. Australija
22. Velika Britanija
23. Poljska
24. Srbija
25. Estonija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna