Ilda Šaulić važi za jednu od najsmernijih dama na javnoj sceni, koja karijeru nije gradila na skandalima, i koja je uvek isticala da joj je porodica na prvom mestu.

Sa suprugom Bojanom 2016. godine dobila je ćerku Emu, koja je, kako Ilda kaže, u početku više ličila na oca.

"Sad je neki miks. Bila je isti tata u početku, pa sam ja preovladala", otkrila je pevačica za "Informer", a onda se osvrnula na proširenje porodice.

"Ćerkica traži brata i sestru odavno. Videćemo. Sve je lakše kad si mlađi. Sve ima svoje. Za sada imamo nju. Ako Bog da, to bi bilo lepo, ali ako ovako ostane, isto ću biti zadovoljna", rekla je Ilda, koja će u decembru napuniti 44 godine.

ilda saulic
ATA / Antonio Ahel 

Osim prema muzici, ona gaji veliku ljubav i prema sportu, pa je tako prošle godine počela da radi i kao teniski trener za najmlađe.

Zbog toga s vremena na vreme boravi u Americi, a kako je nedavno ispričala, suprug ju je nagovorio da se ponovo posveti belom sportu, koji je uspešno igrala pre nego što je počela da se bavi pevanjem i zakoračila u estradni svet.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna