Voditeljka Dragana Kosjerina uključiće se sutra uživo u finalno veče Evrovizije i saopštiće glasove koje je Srbija dodelila drugim zemljama učesnicama, a za ovaj događaj voditeljka će potpuno promeniti imidž.

Naime, kako piše "Kurir", Dragana će biti obučena u kostim Ane Đurić Konstrakte, a imaće i šiške kako bi što više ličila na srpsku predstavnicu.

"Osim što će biti obučena u Konstraktin kostim s Pesme za Evroviziju, Kosjerina će imati i šiške, kako bi što više ličila na nju, a u pozadini će čak biti upaljena i rotaciona svetla koja podsećaju na svetla Hitne pomoći", rekao je izvor blizak organizaciji.

konstrakta evrovizija 6.jpg
Youtube / Eurovision Song Contest 

U jednom trenutku će u pozadini biti Trg republike, a u drugom trenutku fotografija VMA.

Ova saznanja potvrdili su, kako se navodi, i sa RTS-a.

Srpska predstavnica će u velikom finalu, koje se održava sutra, sa pesmom "In corpore sano" nastupiti pod rednim brojem 24, od ukupno 25 zemalja koje nastupaju u finalu.

Finale će otvoriti predstavnici Češke, a priliku da zatvori takmičarski deo ovogodišnje Pesme Evrovizije imaće pevač iz Estonije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna