Srbija je sinoć prošla u finale 66. po redu Evrovizije. Svi smo navijali za Konstraktu, a polufinalno veče bilo je dramatično za Srbiju i sve koji su navijali za nas. Konstrakta je u trenutku proglašenja finalista vrisnula, a onda na konferenciji za novinare otkrila o čemu je razmišljala u ovim napetim trenucima.

"Mislila sam o tome kako je u Torinu lepo vreme i da ćemo se, ako ne prođemo u finale, lepo provesti ovde", navela je Кonstrakta i nasmejala mnoge u sali, a onda i dodala jednu zamerku.

"Možda bi moglo da bude dostupno nešto više hrane, pošto se posle dva restoran zatvara za delegacije i to nam je bio problem. Sve ostalo je u redu", istakla je Ana Đurić Кonstrakta.

Nakon toga je izvukla da će nastupiti u drugoj polovini finala, organizatori su tokom noći utvrdili da će pesmu In corpore sano izvesti pod rednim brojem 24.

Na zvaničnom sajtu Evrovizije objavljen je redosled prema koje će predstavnici nastupati u velikom finalu Evrovizije.

1. Češka

2 .Rumunija

3. Portugalija

4. Finska

5. Švajcarska

6. Francuska

7. Norveška

8. Jermenija

9. Italija

10. Španija

11. Holandija

12. Ukrajina

13. Nemačka

14. Litvanija

15. Azerbejdžan

16. Belgija

17. Grčka

18. Island

19. Moldavija

20. Švedska

21. Australija

22. Ujedinjeno Kraljevstvo

23. Poljska

24. Srbija

24. Estonija

Veliko finale "Pesme Evrovizije" na programu je u subotu od 21 čas.

U onlajn emisiji "Eurovision Backstage" Ana Đurić je izjavila da je veoma zahvalna na podršci gledalaca i da se oseća dobro.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna