Pevačica Vesna Zmijanac bila je bliska sa Šabanom Šaulićem koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći 17. februara 2021. godine. Zajedno su nastupali, sretali se na aerodromima, a danas pevačica čuva zajedničke fotografije kao uspomene.

"Osećam kao da je Šaban još tu, kao da nemam odnos da on više nije tu... Jedino na aerodromima ga nema, jer smo se uvek sretali, pa menjamo mesta da sedimo zajedno. Zadnja dva koncerta u Sofiji smo radili Sinan, Šaban i ja... Imam odatle jednu sliku nas troje, i pre neki dan kažem Nikoliji: ‘Vidiš, samo ja sam živa‘", rekla je Vesna u jednoj emisiji i dodala:

"Nemam uopšte utisak da nisu tu. Nismo se mi družili, jer mi mnogo radimo i onda usput, ili letimo zajedno, ili snimamo zajedno, ili pevamo zajedno, tako da po kućama nešto nismo imali vremena... To mi malo fali... Na početku smo se družili danima. Kad kreneš sa Šaulićem negde na turneju i kad on zasedne, ko hoće da se druži sa njim i nauči nešto od pevanja, mora da bude tu, to kod njega traje sedam dana i sedam noći, što je meni i odgovaralo u to vreme. Mnogo sam naučila od njega, on je i u to vreme bio riznica, a o pevanju da ne pričam", zaključuje Vesna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna