Magija pesme "In Corpore Sano", ritam koji je ukrao srca i šake čitavoj publici Evrovizije, a možda najviše od svega - Konstraktina neverovatna smirenost - obojili su njen nastup na drugoj polufinalnoj večeri velikog muzičkog takmičenja.

Od podruma u kojem je, sa grupom, uvežbavala pesmu i koreografiju, stigla je do velike scene u "Pala Olimpiko", a publika je aplaudirala sa njom uz planetarno poznati refren "Biti zdrava". "Ovo je pesma o zdravlju i atmosferi u kojoj živimo, u kojoj je zdravlje stavljeno na mesto najviše vrednosti", rekla je Konstrakta za Evroviziju TV, napominjući da je Megan Markl o kojoj se toliko priča samo metafora i simbol.

"Ona predstavlja sve one ljude u medijima na koje se fokusiramo", objasnila je umetnica za koju svi ističu da podseća na veliku Marinu Abramović.

Izvanredan utisak je ostavila i njena neverovatna smirenost. "Uvežbavala sam podnošenje pritiska 40 godina", rekla je Konstrakta pred polazak u Italiju. Upravo tu njenu vrlinu naglasila je i Duška Jovanić pred nastup. 

konstrakta glasanje.jpg
Instagram / konstrakta 

"Anu ništa ne može da poremeti", kazala je predstavnica RTS u Torinu. "Ona je jedna stabilnost i kod nje sve funkcioniše baš kako treba". Ostaje da sačekamo da li će je svi ovi kvaliteti odvesti i u finale, a kako kažu i njene komšije sa Novog Beograda - Konstrakta je već pobedila!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna