Numerolozi tvrde da brojevi igraju važnu ulogu u karijeri svake osobe i da je dobro izabrati posao koji je u skladu sa brojem dobijenim rođenjem. Mnogi se ovih dana pitaju - da li je Konstrakta odabrala pravi put za sebe i hoće li brojevi biti "na njenoj strani" na takmičenju Pesma Evrovizije?

Svi zaljubljenici u igru brojki već su izračunali - broj rođenja Ane Đurić Konstrakte je 3 budući da je rođena 12. oktobra (1+2). Prema numerologiji, ovo je broj koji donosi talenat za pionirske koncepte u umetnosti, pisanju, govorništvu - upravo ono po čemu se izdvaja njena pesma "In Corpore Sano".

 Trojka u sebi spaja snagu komunikacije i suštinu kreativnosti. Rad rođenih "trojki" uvek podstiče ljude, motiviše ih, raduje ih. A što je još lepše, rođeni u znaku broja tri najviše uživaju kad probude osmehe na licu drugih ljudi.

To ne znači da je "trojkama" uvek lako. Naprotiv, dešava se da ih ljudi ne razumeju ili da se oni osećaju kao da nailaze na nerazumevanje. U tim situacijama se povlače, ali mašta im daje podsticaj da opet krenu iz početka.

Dok cela Srbija čeka da Konstrakta nastupi na drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije - na broju 3, i to na dan u znaku trojke - 12. maja (1+2), pogledajmo šta je najvažnije za rođene u znaku ovog broja u trenucima iskušenja! Numerolozi kažu da im je dovoljno nekoliko trenutaka mira.

Trojke moraju da nađu vremena da "napune baterije", resetuju se i obnove svoju snagu. A onda, očekujmo čaroliju umetnice!

Izvor: Lepa&Srećna