Vesna Radusinović već godinama uživa u skladnoj zajednici sa nevenčanim izabranikom, novinarom Milomir Marićem i ponosna je majka sinu Vedranu. Iako je postigla dosta u životu, i ona, kao i većina ljudi, za nečim žali.

Naime, Vesna je nekada volela da se provodi sa prijateljima u kafani, i zaigra uz dobru pesmu i muziku, a prošlih dana se setila sa velikom setom.

"Već dugo ne koristim crveni ruž, ne nosim velike minđuše a i ne igram i ne pevam po splavovima ... vreme, taj varljivi posed, bez milosti od vas otme i preuzme mladost i preda je zrelosti.. ali i to je u redu",  napisala je Vesna uz staru sliku na kojoj je sa dairama u rukama.

Vesna je pre tačno godinu dana preživela stravičan gubitak. Njena majka za koju je bila jako vezana preminula je nakon teške bolesti.

"Draga mama spavaj spokojno, jer te sada više ništa ne boli. Oprosti što sam ti obećala i slagala te za kafu na terasi ispred kuće čim grane proleće i ti ozdraviš, a i za prve trešnje i još jedan odlazak do Budve pa da zastanemo kod Brajića, odakle nakon našeg Cetinja puca pogled na more. Oprosti za sve što nikada nisam stigla da ti kažem. Reći ću ti kada se jednoga dana ponovo sretnemo ti i ja. Zato spavaj mama sada, jer se moja duša raspada", napisala je tada Radusinovićeva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna