Milomir Marić, urednik "Hepi" televizije nakon uobičajenog dana koji je proveo na snimanju osetio je umor. Njegova supruga spisateljica Vesna Radusinović pozvala je doktorka, a antigenski test pokazao je pozitivan rezultat.

To što je vakcinisan smatra razlog za lakšu klinčku sliku, a vreme provodu u svom domu uz suprugu.  Ubrzo je i Vesna bol u mišićima, temperaturu i kašalj pa se obratila lekarima.

"Znate kako svi se osećaju manje više isto. U mom slučaju je bolje nego što sam se nadala. Nemam spktalurane bolove, ali osećam malaksalost. Naravno dobila sam koronu od Marića. I nas dvoje smo po prvi put u životu u idiličnim odnosima - rekla je Vesna za "Kurir"

"Bila sam kod lekara i dao mi je taj spektakularni lek o kojem se priča, a koji može da dobije svaki građanin zadnje dve godine, pod uslovom da se javi na vreme. Pošto se Marić razume u medicinu kao ja u hokej, onda on je to laički ispričao: "Dobio ja koronu i dobio lek koji prekida koronou". Kako bi ljudima bilo jasno objasniću detaljnije. Radi o antiviremiku koji ako funkcioniše sve simptome smanji na pola i lečenje se nastavlja mirovnjem, uzimanjem dosta tečnosti, vitamina, hrane", rekla je Vesna.

Izvor: Lepa&Srećna