Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić u braku su već jedanaest godina. Gde god se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću, a njihov odnos je stabilan i harmoničan. Jedno drugom često često priređuju romantična iznenađenja, a glumac je nedavno suprugu obradovao putovanjem na Santorini, gde je snimao film.

"Bilo mi je čudno što me Ivan danima pred odlazak na Santorini ispituje kakve su mi obaveze, da li imam neka snimanja ili koncert. Kada je zaključio da sam slobodna, organizovao je dolazak njegovih roditelja da čuvaju našu ćerku a meni doneo avionsku kartu. Kao što vidite, nisam se bunila", rekla je pevačica, a Ivan je takođe bio iznenađen što je Jelena odmah pristala da krene s obzirom da sve voli dobro da proveri.

"Ona je inače osoba koja prvo tri puta proveri gde ide, sa kim, kad se vraća...U najmanju ruku sam očekivao da će pitati: ''Je l' taj vulkan na ostrvu još uvek aktivan?'' Međutim ona je odmah bila spremna za polazak",  ispričao je on za Story.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna