Danas smo se sa sponzorima okupili u prostorijama Zepter hotela na Terazijama i predstavili medijima šta nas sve očekuje na ovogodišnjem Belgrade Gathairing 3+ Festivalu i kako teku pripreme samog festivala.

Pored organizatora i zaštitnog lica (voditeljke programa festivala) - naše poznate glumice Mine Lazarević, deo programa i njihova očekivanja od festivala su nam predstavili i Boris Obreški i Extension Pro Studio.

"Zadivljena sam hrabrošću i upornošću da se ovako jedna velika stvar, obimna, koja obuhvata ceo region, uradi u ovakvom vremenu kada ni na šta ne možeš da računaš, kada je sve nesigurno. Okupiti ljude iz celog regiona je zaista herojski poduhvat", rekla je Mina Lazarević.

Beogradski festival Belgrade gatHAIRing3 + okupiće više od 1.300 frizera iz okoline, saopštili su organizatori. Festival se održava 21. i 22. maja u Bel Expo Centru.

Događaj je usredsređen na upoznavanje aktuelnih trendova, profesionalnih brendova, nastupe poznatih artista na glavnoj bini i četiri "Look & Learn" seminara oba dana festivala. Učesnici će imati mogućnost da prisustvuju mini sajmu sa izlagačima koji će prikazati profesionalnu opremu.

belgrade gethairing
Promo 

Dva dana cela regionalna frizerska industrija okupiće se na jednoj lokaciji - više od četrdeset najpriznatijih svetskih frizerskih umetnika, više od trideset izlagača, predstavnika renomiranih frizerskih brendova i modela.  

Na glavnoj bini od oko 2.500 kvadratnih metara biće predstavljeni nastupi kako bi se prisutni upoznali sa novim trendovima, tehnikama metodama i veštinama, visokokvalitetnim, inovativnim proizvodima za negu i stilizovanje kose. Voditelji beogradskog gatHAIRring programa su glumica Mina Lazarević i slovenački frizer-edukator Stevo Pavlovič.

Tekst: Promo