Italija ima veoma visoka očekivanja od takmičenja "Pesma Evrovizije" koje počinje večeras u Torinu. Zahvaljujući grupi Maneskin koja je u Roterdamu osvojila prvo mesto, Italijani su dobili ne samo čast da organizuju veliki muzički događaj već i mogućnost da se direktno plasiraju u finale, kao zemlja domaćin.

Oni su se posebno potrudili izabravši i specijalnu temu za ovogodišnji program, a to je "Zvuk lepote", pa će gledaoci uživati u najrazličitijim vizuelnim predstavama.

Međutim, domaćini polažu velike nade i u svoje predstavnike ove godine - mlade muzičare koji nastupaju pod imenima Mahmud i BLANKO.

Njihova pesma "Brividi" je pobedila na muzičkom festivalu u San Remu i tako su osvojili plasman na Evroviziju. Numera ma više od 55 miliona pregleda na Jutjubu a oba momka su velike muzičke zvezde.

Na društvenim mrežama se vodi velika rasprava o njihovoj probi, jer mnogi kažu kako su pevali totalno "falš". Mahmud je sve ove kritike pobio jednim argumentom: "Ne odgovara nam jutarnja proba, bili smo gladni". Mladi Italijan tvrdi da će biti mnogo bolji u polufinalu pa svi očekuju njihov nastup s velikim nestrpljenjem!

Izvor: Lepa&Srećna