U Torinu je održana ceremonija otvaranja ovogodišnjeg izdanja Pesme Evrovizije, a tim povodom tirkiznim tepihom prodefilovali su predstavnici svih zemalja koje će se od 10. do 14. maja takmičiti na prestižnom festivalu.

Srpska predstavnica Konstrakta, ponela je beli komplet i šešir u istoj boji, i dok su komentari na društvenim mrežama za njen stajling mahom pozitivni, dizajner Boris Kargotić ne deli to mišljenje.

"Bila mi je dosadna i bojim se da će joj i nastup biti takav. Ona je pobedila samo zato što je u moru onih koji su se trudili da budu zabavni  i drugačiji, zaista bila drugačija. Autentična sa nekim novim zvukom koji nije popularan, nije mejnstrim. Ne razumeš šta se desilo, ali te je omađijalo, e to se dogodilo sa Konstaktom. Video sam i kasnije njene nastupe...Ta pesma je dobra samo ako je smrtno ozbiljna i ako ima tu sakrlanu posvećenost i ozbiljnost. Njena pesma je sama po sebi parodija i ako kreneš da se šališ, onda si sam sebi parodija i to je glupo. To je kao da se komičar sam sebi smeje za svaku foru. Smešno je samo kada je preozbiljno", kaže Kargotić za "L&S" i dodaje da nije oduševljen stajlingom.

"Takav je i njen stajling sa tirkiznog tepiha. Ne znam da li se RTS nije dovoljno otvorio ili nisu imali vremena, ali to je jedan običnjikav stajling koji deluje funduski. Jedino su cipele na njoj bile dobre. Očekivao sam stilizovanije, pomerenije, moglo je da sadrži okvire pesme. Doduše, svi su bili grozno obučeno na tom tirkiznom tepihu, izgledalo je kao neka šarada-parada", rekao je Kargotić koji je kreirao kostime za "Hurricane" devojke za evrovizijski nastup 2021. godine.

Boris Kargotić o Konstrakti
Profimedia 

Tada je priznao da je veliki fan Evrovozije, i da se kada je kreirao kostime za Uraganke vodio mišlju da ljudi vole spektakl.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna