Nataša je nedavno provela nekoliko dana u Crnoj Gori, a njene fotografije u kupaćem kostimu privukle su mnogo pažnje i komplimenti na račun njenog izgleda su se samo nizali.

"Ja ne mogu biti srećna ako sam debela. Ali ja sam površna plavuša i ne slušajte me", našalila se u svom stilu Nataša u izjavi za emisiju "Exkluziv".

Ona je prošle nedelje u jednom noćnom klubu u Beogradu održala nastup, kojem je prvi put prisustvovala i njena starija ćerka Hana.

"Jeste me slušala ranije, ali kad su trgovi ili tržni centri u pitanju, kad je neki nastup koji počinje u 18, 19, 20 sati. A sa 15 godina mislim da je u redu da sa svojim prijateljima, koji inače izlaze u ovaj klub, dođe i da sluša svoju mamu. Postoji i trema i briga i sve, ali sve je lepo", iskrena je bila pevačica.

Nataša je istakla i da pred izalzak iz kuće Hani nije održala jedan od uobičajenih roditeljskih monologa.

natasa bekvalac
ATA / Antonio Ahel 

"Mi nemamo klasične razgovore i mislim da je naš zajednički život takav da, u noći kad ja pevam, a ona je sa svojim društvom, ne treba da se govori šta se sme, a šta se ne sme. Mi iskačemo iz svih klišea mogućih i porodica smo koja je sve samo ne klasična, ali ima ono što je najvažnije, a to je ljubav", iskrena je bila pop zvezda.

Podsetimo, Nataša je Hanu dobila 2007. godine u braku sa Danilom Ikodinovićem, a 2018. je sa trećim suprugom Lukom Lazukićem dobila mlađu naslednicu Katju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna