Ceca Ražnatović može da se pohvali dobrom genetikom, ali ipak je kako bi liniju dovela da savršenstva morala da promeni način ishrane. 

"Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to postila sam svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam nutricionistkinju i zajedno smo napravile plan po kojem se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome", ispričala je svojevremeno Ceca, koja je sada oktrila koja su to najegzotičnija jela koja je probala.

"To je poznato, ja sam mesojed. Jela sam meso od različitih divljih životinja. Jedino što nikada nisam mogla da probam su puževi, kad se setim kako oni izgledaju, stvarno ne mogu. Ali sam probala zmiju, zebru, noja, meso od ajkule, krokodila",  rekla je Ražnatovićeva, pa dala svoj sud da li su bolji kuvari muškarci ili žene.

"Pa ne znam. Tu se radi o ljubavi. To su ljudi što to mnogo vole da rade i zato je to sve tako ukusno. Ali nisam imala nijednog muškarca koji miriše na zapršku", rekla je Ceca na snimanju najnovije emsije "Zvezde Granda". Pevačica se pojavila u atraktivnoj beloj kombinaciji, sakou, šortsu i čizmama.

ATA / Antonio Ahel Ceca Ražnatović Zvezde Granda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna